¿Consideres al teu gos o al teu gat com un membre més de la teva família? ¿Vols saber com es comunica amb tu i com pots fer-ho tu amb ell?  ¿Necessites ajuda amb la seva educació o comportament?

Benvingut al món  NEKOKAMI: gossos i gats que ajuden

FILOSOFÍA NEKOKAMI

NEKOKAMI neix del respecte, de l’admiració i de la dedicació que al llarg dels anys hem adquirit convivint en harmonia gossos, gats i humans. Herència d’aquells que ja no hi són però ens ho van ensenyar tot és el que avui nosaltres, els que seguim aqui, volem fer-te arribar.

En el mon NEKOKAMI existeixen i es transmeten les emocions i per això la nostra passió és ajudar-te a entendre a teu gos o al teu gat per millorar la vostra convivència, respectant els seus espais, aprenent a comunicar-te amb ells i veure el que arriben a ser capaços de fer, tant per ells mateixos com per tu. Creiem que els gats tenen “esperit” i els gossos “ànima” i això els converteix en éssers excepcionals que tot i el que hagin pogut viure han arribat fins aquí, ens han ensenyat a confiar, a viure en harmonia i a no poder prescindir d’ells.

Molts hem tingut la sort de créixer amb ells des de nens, altres ho haureu viscut ja d’adults, però el que és segur és que la seva petjada roman en el temps.

QUÉ ÉS NEKOKAMI?

Comunicació, convivència, comportament, nutrició i teràpia felina, educació canina en positiu, modificació de conducta canina, concienciació i educació humanitària a les escoles, xerrades, formació corporativa Team Building, Activitats assistides amb gossos i gats, teràpies naturals amb Flors de Bach… tot això és NEKOKAMI. Aquí trobaràs tota l’ajuda que necessites per millorar i reforçar la vostra convivència i el vostre vincle.

COM TREBALLEM?

A NEKOKAMI eduquem, no ensinistrem.

Ensinistrar és ensenyar al gos a executar determinades accions davant ordres concretes. Com s’aconsegueix? Llevat d’algunes excepcions, sense una educació basada en el respecte cap al teu company de vida i en molts casos sense involucrar-te, motiu pel qual mai s’obtindrà el vincle que converteix al teu gos en un membre de la teva família.

A NEKOKAMI eduquem, creiem i volem crear el vincle entre el teu gos i tu, observem, utilitzem la comunicació i el respecte mutu per donar solució a qualsevol necessitat que ens plantegis.

Per això la nostra filosofia està basada en el treball en equip, un equip professional que viu, treballa i gaudeix unit. Aquest vincle gat-gos-humà va començar fa molts anys, ens van ensenyar a donar sense esperar res a canvi, a observar per entendre, ens van ensenyar respecte i fidelitat en qualsevol situació i així vam aprendre a conviure en harmonia i aquesta experiència és la millor de les lliçons.

Uneix-te a l’equip NEKOKAMI !!! 
error: Content is protected !!