ESPERIT DE GAT, ÀNIMA DE GOS

 

 FILOSOFIA NEKOKAMI

Aquest projecte neix del respecte, l’admiració i la dedicació, que al llarg dels anys hem adquirit convivint junts. El llegat d’aquells que ja no hi són però ens ho van ensenyar tot, és el que avui nosaltres, els que seguim aquí, volem fer-te arribar. Som un equip amb cor, una família unida que s’ajuda dia a dia.

Al món NEKOKAMI existeixen les emocions i es transmeten. Observar-los i veure el que arriben a ser capaços de fer, tant per ells mateixos com pels altres, m’ha portat a pensar i avui estic convençuda, que els gats tenen “esperit de gat” i els gossos, per descomptat, ” ànima “. Això els converteix en éssers excepcionals perquè tot i que s’ha viscut, han arribat fins aquí, ens han ensenyat a confiar, a viure en harmonia i a no poder prescindir-ne. Molts hem tingut la sort de créixer amb ells des de nens, d’altres ho haureu viscut ja d’adults, però el que és segur és que la seva petjada roman en el temps.

Ajudar-te a entendre al teu gos o el teu gat és la nostra passió. NEKOKAMI educa, no ensinistra. Modifica per millorar la convivència, no corregeix per obeir i servir. Dolça, McGiver, Tila, Luck, Maika i la resta de l’equip (Tara, Bali, Lili, Bimba) t’oferim un mètode diferent d’aprenentatge en cada situació. La comunicació en els dos sentits, el respecte, l’educació, la convivència i gaudir cada moment són les bases de la nostra filosofia de treball.

En NEKOKAMI els animals no són eines que s’utilitzen per aconseguir un objectiu, són companys que ens ajuden a millorar la vostra vida, ja sigui en família, en societat o en un entorn laboral.

error: Content is protected !!