Aquí podreu veure alguns dels llocs més importants on anem i les activitats que hi fem o en les que participem.

Residències on viuen els nostres estimats avis, centres d’educació especial, associacions,  i aviat, molt aviat, clíniques i hospitals, perque a NEKOKAMI ens agrada arrancar somriures, i concienciar amb activitats en les que puguis participar.

UN DIA AMB L’EMILIA A CASER RESIDENCIAL LLEIDA

Les AAG (Activitats assistides amb gossos)  igual que les TAA per a les personas amb Alzheimer i un alt grau de deteriorament cognitiu són emocionants si les fas amb dolçor, amb respecte cap a cada persona, si et preocupes per conèixer quelcom del seu passat. Tu ets el guia però el teu company te un gran instint i sensibilitat, hem d’observar, deixar actuar, acompanyar, deixar fluir el somriure i agafar les mans que et demanen la corretja per passejar amb ella, amb la Dolça. La Dolça no és un espectacle, la Dolça desperta sentiments.
Va ser una petita sorpresa per  L’Emilia que tan de bo, tots els fills que tenen pares amb alzheimer ho visquessin con ho va viure la Sònia.

Va ser tant l’entusiasme i la curiositat que van mostrar la resta dels avis residents de Caser Residencial i les famílies que en aquell moment els visitàven que vam acordar tornar per que tots poguèssin gaudir del poder de les emocions i la resposta que generen quan venen de companys tan especials com la Dolça.

FINS AVIAT!

error: Content is protected !!