IN MEMORIAM.

Aquest apartat està dedicat a tots aquells que ens han acompanyat en aquest camí que és viure.

Tots i cadascún d’ells ens van ensenyar valors, com el respecte, la confiança, la fidelitat i les emocions. Uns van recòrrer el seu camí al nostre costat lliures, com a membres de la nostra familia, altres van ser amics en acollida, i molts, molts els recodarem a les protectores quan intentàvem ajudar-los. Tots van arribar a nosaltres per casualitat, i de tots vam aprendre el que era estimar des del cor.

Alguns van fer coses que fora del nostre entorn semblarien impossibles. Una gossa, avui considerada com a potencialment perillosa,  cuidant d’una camada de gatets. Els més grans cuidan dels nou vinguts, acceptant les seves pors i ajudant-los a confiar. Regalats, adoptats o recollits en situacions extremes, tots ells han deixat la seva empremta i mereixen el nostre reconeixement.

Uns van marxar quan va arribar el seu moment, i desprès d’una llarga i màgnifica experiència al nostre costat.

Altres els vam perdre ens circumstàncies que encara avui ens dolen, però recordar-los fa que els tinguem al costat en esperit. Tots ells van ser la veritable raó de NEKOKAMI, el que ens van ensenyar és el que nosaltres hem convertit en la nostra FILOSOFIA NEKOKAMI.

In Memoriam per: VALI, KAZÁN, CRACK, DREAM, LAIKA, SWEET, MAGGIE, TANGO, NUS, JONES, MITJONS, GRISI, RUSTY, GUSITO, FÈLIX, SALEM
I molt especialment a la INDIANA, EL BOBO i el MEU AVI, ells em van convertir en millor persona

Tambè tenim un record especial pel RULFO, qui ens va portar a conèixer al nostre incondicional Alejandro Palomas. Amb ell la nostra visió del món i les emocions va canviar per sempre.

A tots ells els dediquem aquest MANTRA https://youtu.be/ac5SGwRPv0o i els esperem a l’altre costat del riu.

HO OPONOPONO!

 

error: Content is protected !!