Com treballem a NEKOKAMI

Si el teu company de vida és un gos, un gat o si convius amb tots dos, a NEKOKAMI trobaràs tota l’ajuda necessària per resoldre qualsevol situació.

Per a la realització dels serveis, a NEKOKAMI ens ajustem a la teva disponibilitat i ens desplacem al teu lloc de residència. En funció del tema a tractar les sessions es podran realitzar a casa teva, i en el cas dels gossos, també al teu lloc habitual de passeig, en un altre que considerem més apropiat per la situació o en instal·lacions preparades per això.

Desenvoluparem un pla de millora personalitzat en el qual inclourem la durada aproximada de les sessions, t’explicarem la nostra metodologia de treball NEKOKAMI i te l’enviarem per correu perquè et serveixi de pauta diària, mentre seguim treballant conjuntament. Recorda que tens el nostre suport NEKOKAMI des del moment zero fins a la solució que ens hàgim compromès a donar-te.

Comunicació felina

Saps què et diu el teu gat, com t’ho diu i per què? Saps que els sons que emet el teu gat són només per comunicar-se amb tu perquè entre ells no és necessària la comunicació vocal?

Coneixent les diferents formes de comunicació que utilitza el teu gat pots arribar a detectar malalties o situacions incòmodes per ell i així acudir abans al teu veterinari. Observant la manera com camina, dorm, juga o interactua amb altres gats pots aprendre el seu llenguatge.

A NEKOKAMI també t’assessorem per a la creació, manteniment i gestió de colònies controlades en nuclis urbans o rurals.

Comportament felí

El teu gat no utilitza l’arener, marca el territori, esgarrapa, bufa, no es deixa tocar o està sempre amagat o pujat dalt d’un armari? Vols saber per què i com solucionar-ho? Has notat un canvi en el caràcter del teu amic felí i no saps la causa? Tens un gat i vols adoptar-ne un altre?

Et donem les pautes perquè la incorporació del nou membre de la família sigui un èxit. El teu gat, el millor amic del teu gos, el del teu nadò o el dels teus fills. És possible? Per descomptat! Com aconseguir aquesta harmonia? Nosaltres t’ho expliquem.

Cat-Coaching (teràpia felina)

En l’àmbit del gat el/la terapeuta és la persona a la qual s’acudeix quan un gat entra en la teva vida i necessita ajuda per a la seva adaptació. Al contrari del que s’acostuma a creure, al gat no se l’educa, no ho necessita. El teu company felí tria viure amb tu.

Els motius pels quals pot necessitar aquesta ajuda són infinits: l’has trobat al carrer, l’has adoptat d’una protectora, te l’han regalat i desconeixes el seu món, ja tens un altre gat o gos i creus que el nou company no s’adaptarà, t’han dit que el gat té una malaltia i és millor sacrificar-l’ho… Atenció! A NEKOKAMI analitzem la situació i esgotem totes les possibilitats, ajudant-te en l’adaptació i mostrant-te què pot fer el teu gat per tu.

Teràpia floral felina

Com ajuden les flors de Bach en les modificacions de conducta, els traumes, i les malalties?

Els tractaments amb Flors de Bach són fórmules creades específicament per a un estat emocional concret (malaltia, problema de comportament o aprenentatge) i que es revisen i canvien conforme el nostre gat va millorant.

Les fórmules per als nostres peluts les ha de realitzar un terapeuta floral felí/caní perquè es formulen de diferent forma que per a les persones.

* Davant qualsevol malaltia has d’acudir sempre al teu veterinari.

Educació canina en positiu

Des de les necessitats bàsiques d’un cadell fins a les del teu gos sènior, d’aquest company de vida que porta anys al teu costat. Acabes d’adoptar un gos i necessites ajuda per a la seva adaptació?

A NEKOKAMI no utilitzem tècniques agressives o que puguin resultar lesives per al teu gos: eduquem amb reforços positius, amb joc, creant vincle,i tu formes part d’aquest procés en tot moment.

Modificació de conducta

El teu gos estira de la corretja? No vol sortir a passejar? S’espanta quan veu altres gossos, persones, objectes o amb sorolls? Borda quan es queda sol o destrossa les coses de casa? No pots rebre visites a la teva llar? No vol pujar al cotxe? Com reacciones tu davant qualsevol d’aquestes situacions?

Totes aquestes preguntes tenen solució amb les tècniques de modificació de conducta, unes pautes que et donarem per millorar aquests aspectes que més t’incomoden o pels quals estàs més preocupat i en les quals necessàriament hauràs de participar tu. Aquestes tècniques us ajudaran al teu company de vida i a tu a millorar la convivència del dia a dia i el més important, igual que amb l’educació, estaràs reforçant el vincle amb el teu gos.

Comunicació i psicologia canina

T’ensenyem com el teu gos es comunica amb tu, amb altres gossos i fins i tot amb els gats. T’ensenyem a comunicar-te amb ell, a saber quan et demana ajuda, quan necessita espai i com t’ho diu.

Activitats assistides amb gossos (AAG)

Les activitats assistides amb gossos (AAG) són intervencions lúdiques i també pedagògiques, destinades a generar un bon estat d’ànim a diferents col·lectius de persones. Són pedagògiques perquè conscienciem a les persones de la importància del tracte cap als animals i els beneficis de conviure amb ells.

Teràpies assistides amb gossos (TAG)

NEKOKAMI contempla les teràpies assistides amb gossos (TAG) com a intervencions en les quals el nostre company forma part d’un equip de professionals de la salut i/o educació. Ells són una part molt important per millorar les funcions físiques, socials, emocionals i cognitives d’una persona o un grup de persones.

Com a guies dels nostres companys canins durant les sessions, ens preocupem en tot moment tant pel seu benestar com pel de les persones a les quals ajuden. Junts gaudim treballant perquè sabem que ajudem a millorar la qualitat de vida de moltes persones amb necessitats específiques i als professionals de la salut que els assisteixen. Aquest treball en equip dóna un resultat del tractmaent notablement millor.

Per això el nostre equip treballa sota unes pautes d’exigència i temps adequats, tant per a ells com per a les persones que intervenen.

Activitats assistides amb gossos i gats (AAGG)

NEKOKAMI presenta un concepte innovador: gossos i gats treballant junts per demostrar el vincle que pot existir entre ells. Amb la seva presència són capaços de canviar l’estat d’ànim, d’augmentar la curosidad infantil, d’arrencar un somriure i el més important, de conscienciar sobre les seves necessitats, el tracte que reben i com de beneficiós és viure al seu costat.

Etologia, psicologia comparada i comportament animal

L’etologia és la ciència que estudia el comportament animal. És com la psicologia però aplicada als animals. En el nostre cas sempre parlarem de l’etologia del gos o del gat.

Què fa i com treballa un etòleg?

Identificar les causes dels problemes de comportament de l’animal i realitzar el diagnòstic, la prevenció i el tractament d’aquests problemes de conducta. Dos gossos o gats de la mateixa raça poden tenir comportaments similars per genètica, però el lloc en el que creixen, les experiències que viuen i el tracte que reben farà que sorgeixin diferències de comportament entre tots dos.

Fidels a la nostra filosofia NEKOKAMI, el etòleg estudia el comportament des d’un punt de vista positiu i ha de col·laborar sempre amb el veterinari. Un etòleg no substitueix mai a un veterinari, és més, ha de treballar en equip amb ell i amb un educador caní, obtenint així els millors resultats.

Teràpies naturals amb Flors de Bach

Com ajuden les flors de Bach en les modificacions de conducta, els traumes, i les malalties?

Els tractaments amb Flors de Bach són fórmules creades específicament per a un estat emocional concret (malaltia, problema de comportament o aprenentatge) i que es revisen i canvien conforme el nostre pelut va millorant.

Les fórmules per als nostres peluts ha de realitzar-les un terapeuta floral expert en animals perquè es formulen de diferent forma que per a les persones.

* Davant qualsevol malaltia has d’acudir sempre al teu veterinari.

error: Content is protected !!