RECOMANACIONS

El treball en equip, el respecte i la confiança entre professionals, l’experiència i el que et comunica el teu gat o el teu gos és el secret de l’èxit enfront de qualsevol tractament.

Quan escoltem frases com “És que jo amb els gats …”; “És que a mi els gats no em van”; “Els gats són el malson de la meva professió, jo els passo als meus companys” o “Uff! Aquest gos tan agressiu o el sedem o no el tractem “i entren dos auxiliars i un altre veterinari, envaeixen el gos sí o sí,o posen el gat dins una gàbia de contenció, per vacunar-lo i òbviament,  ja no hi volen tornar mai més …

Per això, fidels a la nostra filosofia, volem que aquest espai serveixi per recomanar i agrair la feina a alguns professionals que per experiència i anys de relació són alguna cosa més que veterinaris: són companys als que al llarg del temps hem confiat als nostres companys de vida, amb la tranquil·litat de que els tractaven amb el respecte que mereixen i sempre en la nostra presència..

VETERINARIS

JORDI BAYERRI (CENTRE VETERINARI SANDY)

Centre Veterinari

En Jordi és un veterinari vocacional i holístic una persona excepcional que mai té un no i sempre busca una solució. És noble,

afectuós, proper, calmat i serè. Jordi és un iman de confiança i energia per als nostres gats. T’escolta? Sí, és clar, però amb qui es comunica és amb ells, amb els nostres companys de vida.

Els gats van a la seva consulta a veure el seu col·lega. Es queden tranquils perquè no els envaeix, no els manipula en excés si no cal, parla amb ells, els transmet confiança. Els gossos hi van sols, saluden, el busquen, entren sols, l’adoren.

En Jordi és un veterinari amb esperit de gat i ànima de gos.

http://www.centreveterinarisandy.com

 

JOAN BALASH (Hospital Veterinari de Balmes)

C / Balmes 84 (cantonada Mallorca)
08008 Barcelona
93 453 98 79

Per les mans de l’equip de l’Hospital veterinari de Balmes han passat al llarg de 27 anys tots els nostres gossos i diversos gats nostres.

L’Aleix Guilló va ser l’únic que es va atrevir durant anys a tractar al Kazan, un pastor belga Groendael amb molt caràcter, tenia vocació i devoció, ànima de gos. Amb els anys vaig conèixer al Joan Balash. És una persona que desprèn pau, confiança i empatia, és veterinari per vocació i els gats saben reconèixer en ell aquestes energies gens invasives.

La Indiana era la meva gata siamesa, va ser la meva companya de vida durant gairebé 23 anys, el meu vincle amb ella era únic, sòlid. Mirar a un gat directament als ulls significa desafiar però ella tenia ànima de gos i amb la mirada m’ho deia tot, això sí, només a mi, fins que va conèixer al Joan. Ell no va fer res, simplement respectar el seu espai, donar-li temps, observar-la, a ella i a mi, la seva veu suau i temperada, el seu to, és tot el que els nostres gats necessiten per anar al veterinari sense por, sense estrès i al tornar a veure el seu col·lega, alegrar-se i confiar. Així va ser fins al final del camí de la Indi.

IDO MUÑOZ i CARME JUVES (V3 Equip Veterinari Tàrrega)

Sant Roc, 19
25300 – Tàrrega
Lleida
L’IDO i la CARME, unes altres professionals que comparteixen els mateixos valors que els companys anteriors. Disposades, afectuoses, dedicades, nobles, justes. A la seva consulta, els vostres màgics felins, us asseguro que van sols i els costa anar-se’n, es passegen per la seva taula i parlen amb elles. IDO busca sempre solucions, les millors per als nostres companys i també per a nosaltres, sempre podem comptar amb ella, i a més és solidària, cosa que diu molt de la seva persona. La Carme ha heretat aquesta empatia i entrega, i el seu caràcter dolç i pausat és el que els nostres gats agraeixen. Són bones en la seva professió i fan el que cal, no més. Tots valorem aquest tema, oi?

Gràcies noies!

error: Content is protected !!